Fokus på butikshyllan sedan 1989

Så påverkar du köpögonblicket

Vår långa erfarenhet gör att vi sitter på otroligt mycket kunskap och har erfarenhet från de flesta varugrupper och branscher. Det handlar såväl om att analysera stora datamängder som att ha förståelse för hur shoppern agerar.

Kunskapen kan du använda på många olika sätt. Som butiksägare kanske du vill genomföra ändringar i varuplacering eller analysera förändringar av sortimentet. Som leverantör kanske du behöver hjälp med ett konkret sätt att visa upp era strategier mot kund.

Vi är en oberoende part som förstår utmaningen i varje uppdrag. Med kundanpassad metodik, konstruktiv analys och praktiskt genomförande leder vi dig till en bättre affär. I alla våra uppdrag anpassar vi oss efter vår uppdragsgivares behov. Därför inleder vi varje samarbete med att lära känna dig, din utmaning och dina mål.

Vad vi erbjuder

Planogramresurs

Planogrammet är centrum i vår verksamhet och hjälper såväl leverantör och butik som konsument att förstå hyllan.

Vår långa och mångsidiga erfarenhet inom planogram gör att vi enkelt kan hjälpa till som resurs för er Space-organisation när det behövs.
Vare sig ni är en organisation utan egen Space-avdelning i dagsläget, eller om ni behöver uppbackning och ett nytt perspektiv i er befintliga Space-avdelning så har vi en lösning för er.

Underhåll av data

För att arbeta med Space på ett effektivt sätt behövs bakomliggande information. Produktdatabaser och bildbanker hjälper Space-organisationer i deras dagliga arbete och säkerställer att man jobbar med ett korrekt och aktuellt sortiment på ett enhetligt sätt.

Vi hjälper till att underhålla och leverera dessa så att de ständigt är uppdaterade med de senaste produkterna som behövs för just er kategori.

Analys och presentation

Vi hanterar och analyserar butiksdata för att säkerställa att beslut tas på rätt grund. Vi använder butikernas eller leverantörernas egna uppgifter och kombinerar detta med marknadsdata för att ta fram relevanta beslutsunderlag.

Detta kan sedan kombineras med vårt planogramarbete för att ge er organsiation en tydlig bild över hur det ser ut i dagsläget mot vårt gemensamma framtidsförslag.

Utbildningar

För dig som arbetar som Space Manager erbjuder vi olika skräddarsydda utbildningar där du bland annat lär dig att skapa planogram samt genomföra analys och visualiseringar med Space Planning.

Kontakta oss

Vi är baserade i Växjö men har hela Norden som verksamhetsområde. Välkomna att höra av er till oss!

Telefon: 070-397 40 47