Utbildningar

Skapa planogram med Space Planning

För dig som arbetar som Space Manager erbjuder vi olika skräddarsydda utbildningar där du bland annat lär dig att skapa planogram samt genomföra analys och visualiseringar med Space Planning.

Grund

I den här utbildningen går vi igenom grunderna i Space Planning. Här lär du dig att navigera och orientera dig i programvaran samt att skapa planogram från grunden genom att lägga upp projekt, bygga sektioner och hyllor och därefter arbeta aktivt med produkterna. Vi tittar också närmare på inredningsbibliotek och produktbibliotek.

Fortsättning

För dig som har arbetat ett tag i Space Planning går vi i den här utbildningen in på mer funktioner och finesser i programmet. Du kommer att lära dig hantera och importera försäljningsdata, skapa och förändra rapporter, diagram och etiketter, samt att visualisera och presentera 'Highlights' och layouter för utskrift. Vi tittar även på databashantering.

Avancerad

För dig som genomfört våra två första kurser erbjuder vi en avancerad utbildning där vi går på djupet i programvaran. Här ligger fokus på analyser, presentation av analyser, benchmarking och 3D-vyer. Vi kommer även att fördjupa dina kunskaper inom rapporter, diagram och highlights.

Du kan räkna med att varje utbildning tar cirka 1-2 dagar uppdelad på halvdagar. De hålls för det mesta online.
Kontakta oss så tittar vi gemensamt på lämplig tidpunkt och upplägg för genomförandet.